Informatie aanvragen Contacteer ons

De Indoor SmokingPoint Rookcabine

Wij ontwierpen - samen met Bruynzeel Interfinish - de Indoor SmokingPoint Rookcabine: sterk, slim, flexibel en zuiver. Door haar transparantie laat ze overal het licht door. Zo oogt ze ook mooi en licht in uw bedrijf.

Sterk?

De SmokingPoint rookcabine indoor is opgebouwd uit wandelementen van uitstekende kwaliteit voorzien van 6mm veiligheidsglas. De rookcabine heeft altijd een hardglazen zelfsluitende schuifdeur. Sterk!

Slim?

De slimme unieke Casadron filter vangt de rook binnen de rookcabine op. De filter zuivert de aangezogen lucht. Schone lucht wordt weer de werkplek ingeblazen. Slim!

Flexibel?

Wij leveren de rookcabine in verschillende afmetingen. Dit maakt dat in de rookcabine 4 tot 10 mensen samen kunnen staan. De rookcabine voor 10 personen bevat een filter en asbak aan beide zijden. Alle rokers kunnen heel makkelijk bij de asbak. Flexibel!

Zuiver?

De rook wordt in de rookcabine aangezogen. In de cabine heerst een constante onderdruk. Dit betekent: de rook ontsnapt niet uit de cabine, ook niet als de deur openstaat. De 3 fasen HEPA koolfilter vangt alle schadelijke deeltjes van de tabaksrook op. De gezuiverde lucht is nu schone lucht. Deze wordt bovenaan de cabine weer de werkplek ingeblazen. Aansluiting op een ventilatiesysteem is niet nodig. Zuiver!

De tabakswet

De SmokingPoint Rookcabine voldoet aan alle eisen van de wet.

Wat zegt de tabakswet? U mag als werkgever het roken in of om uw bedrijfsgebouw toestaan als niet-rokers niet gehinderd worden. De tabakswet zegt dat er een afgesloten rookpunt moet zijn! Dit wordt streng gecontroleerd.

Wat is een afgesloten rookpunt?

1. Bij een afgesloten rookpunt denken we spontaan aan een SmokingPoint Rookcabine. Een slimme rookcabine. Transparant. Elegant. Volledig afsluitbaar door een zelf-sluitende deur. De wetgever vindt dit goed.

2. Een rookpunt kan ook een open rookruimte zijn. Als de open rookruimte groot genoeg is voor de groep rokers en de tabakslucht wordt goed gefilterd, dan is dit misschien een goeie oplossing voor uw bedrijf. Alleen is er iets meer kans dat de rokers half buiten de rookruimte staan. Die lucht wordt dan weer niet gezuiverd, komt op de werkplek terecht, en kan hinderlijk zijn.

Conclusie?

Kies voor een SmokingPoint Indoor Rookcabine met zelfsluitende deur!

Nieuwsgierig? Stel ons al uw vragen!

Vraag uw offerte aan', wij laten u de prijs weten.