Informatie aanvragen Contacteer ons

De Indoor SmokingPoint Rookruimte

Wat bedoelen wij met rookruimte in plaats van rookcabine?

De SmokingPoint Rookruimte is open. Zoals in elke ruimte waar mensen zijn, moeten we zorgen voor voldoende verse lucht. Ook in uw bedrijf! Wij plaatsen een SmokingPoint Rooktafel met Casadron filter en asbakken in uw bedrijfsruimte.

Hoe werkt het?

Kiest u voor deze open oplossing, dan stellen wij u eerst 2 vragen.

Vraag één: Is er onderdruk/ventilatie in uw bedrijfsruimte?

JA?
Kies dan voor een SmokingPoint Rooktafel met Casadron Filter en asbakken. De Casadron Filter zuigt de vervuilde lucht bovenaan de ruimte aan. De filter zuivert deze lucht en blaast de schone lucht onderaan de ruimte weer uit. Zo circuleert de lucht en blijft geen rooklucht hangen in de ruimte.

U ziet dat wij de Casadron Filter midden op de tafel en tussen de asbakken plaatsen. Spontaan staan de rokers vlakbij de filter. Luchtzuivering is een natuurlijk en schoon gevolg.

U kunt ook kiezen voor de stand alone Casadron Filter. Deze werkt ongeveer op dezelfde manier als de SmokingPoint Tafel met filter.


NEE?
Wij adviseren u een SmokingPoint Rookkamer. Dit betekent dat wij een Filtermodule plaatsen in uw bedrijfsgebouw. De SmokingPoint Filtermodule zorgt zelf voor onderdruk en zuigt de onzuivere lucht aan. Hij filtert de vervuilde lucht en blaast weer schone lucht in uw bedrijfsruimte. Dit kan bijvoorbeeld via het plafond.

Wat bereikt u? Ook zonder bestaande ventilatie in uw gebouw?
Schone lucht voor een schone atmosfeer in uw bedrijf!

De SmokingPoint Filtermodule heeft halogeenspots en zelfsluitende asbak(ken) in roestvrij staal. Als u dit wil, voorzien wij de module van een bewegingsmelder.

Bekijk ons brede gamma van rooktafels en asbakken!

Vraag informatie, wij zijn u graag van dienst!

Vraag vrijblijvend uw offerte. Wij geven u graag de scherpste prijs.