Smartnose. Synoniem voor luchtzuiverheid!

Smartnose zorgt voor een rookvrije werkplek en schone lucht. Een kostenbesparende, veilige en wettelijke oplossing. Zuiver op het werk! De wet zegt dat werknemers hun werk moeten kunnen doen zonder hinder van tabaksrook. Roken in of om het bedrijf is toegestaan. Tenminste als niet-rokers geen nadeel ondervinden van schadelijke sigarettenrook.

Volgens de tabakswet moet er dus een afgesloten rookplek zijn! Roken op de werkplek zelf is taboe. Streven naar schone lucht is legio. Hoe?

Wij bieden slimme rookcabines, rookruimtes en rookpaviljoenen. Voor binnen en buiten dé functionele en stijlvolle oplossing. De eenvoudigste manier om aan de wet te voldoen. De beste manier om uw mensen tevreden te houden! Zowel de niet-rokers als de rokers.

Wij onderzoeken uw werkplek en adviseren heel concreet bij welke rookcabine, welk rookpaviljoen of welke rooktafel uw bedrijf baat heeft.

Indoor

Indoor

Wil u ook zuivere lucht?

Rookcabines voor snelle en slimme luchtreiniging. De lucht in uw bedrijf is schoon en fris. Smartnose gaat voor gezonde lucht op het werk!

Naar indoor

 

Outdoor

Outdoor

Weg met zwerfpeuken!

Rookpaviljoenen, rooktafels en buitencabines bieden u het enige gezonde rookbeleid. Speciale asbakken voorkomen zwerfpeuken.

Naar outdoor

 

Horeca

Horeca

Hou ook uw zaak netjes!

Wij zorgen samen voor een schoon restaurant, café of hotel met ‘net' die klasse. Doe het puur voor de zuivere uitstraling van uw zaak!

Naar horeca