Informatie aanvragen Contacteer ons

Indoor

Onze Indoor Rookcabines kunnen 2 tot 12 rokers aan. Ze zijn - naast hun plaats in bedrijven- zeer geschikt voor congrescentra, hotels, casino's en dergelijke ruime gebouwen.

Niet zo gezellig?

Worden Indoor Rookcabines ook gebruikt in vaak drukke café's, discotheken en bars? Wel, als er meer rokers zijn in het café dan de cabine aan kan, dan hebben we een probleem.

De wet zegt naar de letter dat de Rookcabine moet afgesloten zijn. (Zie SmokingPoint Rookcabines Indoor, zelfsluitende deuren). Is zo een afgesloten Rookcabine perfect op zijn plaats in een bedrijf, in een café of restaurant draagt ze niet bij tot de gezelligheid.

Waarom niet?

Een gemengde groep van niet-rokende en rokende vrienden wil doorgaans samen blijven. Geen verschil tussen vroeger en nu. Zij zullen niet of moeilijk te scheiden zijn om de rokers óp de rookplek, en de niet-rokers daarvan weg te houden. Ze zullen ook niet geneigd zijn allen samen in de Rookcabine gaan staan. Hetzelfde geldt voor buiten roken. In Engeland ontstond zo een nieuw woord, het smirting. Samen smoken en flirten.

Ons voorstel? Get real!

Als we de groep rokers in de horeca realistisch bekijken, dan komt er vast meer vraag naar professionele rookruimtes dan verwacht. Ons antwoord is de beproefde SmokingPoint Rooktafel, geplaatst in een afgescheiden deel van de bar of het restaurant. Hoe kan die afscheiding in uw café? Wel, u voorziet een doorzichtig gordijn van kunststof lamellen. Die lamellen zijn 10cm breed, overlappen mekaar en hangen van plafond tot vloer. Je ziet: elke bezoeker kan erdoor - makkelijk zat - en meteen sluit het gordijn zich weer.

Een slim voorstel!

Flexibel. Goedkoop. Creatief. Wettelijk.

Er kunnen ook kleur- of designaccenten op de lamellen. GGH Flexservices BV maken die lamelgordijnen.

Als het rookgedeelte van brasserie of horeca-zaak op die manier afgescheiden is, dan zijn SmokingPoint Rooktafels op hun plaats. Die Indoor Rooktafel heeft zijn sporen verdiend in de bedrijfswereld. De kern van alles is de Casadron filter in het midden van de Tafel. De Filter zorgt zelf voor luchtcirculatie in de ruimte. Er blijft dus geen rook hangen op manshoogte.

Je hebt hem!

De rokers staan pal naast de Casadron filter en de Asbakken. Zo wordt de sigarettenrook meteen gezuiverd. Van zwerfpeuken geen spoor.

5 tot 6 rokers kunnen samen aan deze SmokingPoint Rooktafel staan. Voelt gezelliger, toch?

Voor de verschillende soorten en maten, zie Indoor Rosconi Rooktafels.