Informatie aanvragen Contacteer ons

Luchtfiltering

De Casadron Rookfilter filtert feilloos

Schone lucht is essentieel voor onze gezondheid. Ook waar wij werken moet de lucht zuiver zijn!

De Casadron Filter maakt komaf met rook, stof, bacteriën, schimmels, pollen en voc's (vluchtige organische componenten). Gelukkig maar, want zij kunnen onze longen en onze gezondheid ernstig schaden.

Wetenschappelijk onderzoek zegt ons dat de lucht in kantoren en andere werkplaatsen sterker vervuild is dan de buitenlucht. Dit geldt voor alle ruimtes waar veel mensen samenkomen.
Maar ook laserprinters zijn vervuilers.

Ook in tandartspraktijken kan de lucht erg vervuild zijn.

Op de tabel hiernaast zie je wat een Casadron Filter doet met de atmosfeer binnen een werkplek. Hij zuigt lucht aan, filtert hem en geeft zuivere lucht weer af! Op heel korte tijd verbetert het binnenklimaat van de werkplek.

Klik op de tabel voor schonere lucht en voor een vergroting!

De Casadron: zuiver! Het is geweten!

  • De lucht legt een zeer lange weg af door het unieke buizensysteem binnen de filter. De buisvorm van de Casadron Filter is gepatenteerd. Door testrapporten meten we en weten we dat de schimmels, de bacteriën, de voc's (vluchtige organische componenten), de allerkleinste (nano)deeltjes uit de lucht worden verwijderd.
  • De Casadron filter zuivert de lucht die hem bereikt. Hoe dan? De Filter zuigt de lucht aan uit het hogere, zeg maar warmere gedeelte van de ruimte. Na zuivering blaast de filter de lucht onderaan weer uit. Hierdoor stijgt deze lucht weer omhoog. Er ontstaat een constante luchtcirculatie van boven naar beneden en omgekeerd. Dit gebeurt dus bij al onze Smartnose Rookmodules.
  • De filter neemt weinig plaats in (180 mm). Hij kan makkelijk (of eenvoudig) aan de wand worden gemonteerd.
  • De lengte en het model van de filter zorgen ervoor dat hij weinig onderhoud vraagt. Twee service-beurten per jaar zijn meestal voldoende. Dit drukt de prijs.

De Casadron mag gezien zijn!

  • De look van de Casadron zuil past zeker in uw eigen bedrijfsruimte. Wij kunnen de zuil leveren in de kleur of de bedrukking van uw keuze. Hij kan ook op verschillende manieren gemonteerd of geplaatst worden. Zo past hij zich naadloos aan aan de stijl van uw bedrijf.