Informatie aanvragen Contacteer ons

Rookpaviljoen

SmokintPoint Outdoor Rookpaviljoen

Looking sexy?

Kijk! De SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoenen zijn sexy in hun verschillende gedaantes! Outdoor roken is helemaal oké in dit mooie rookpaviljoen. Helemaal? Jawel: met respect voor de niet-rokers en de rokers.

Met zijn transparante look gaat het paviljoen voor elegantie, stijl en een mooie functie. Niet alleen verenigt het paviljoen de tegengestelde wensen van mensen, die wel of niet roken. Ook houdt het paviljoen zijn omgeving schoon, net, en aantrekkelijk.

Mooi meegenomen als dit de omgeving van úw bedrijfsgebouw is, toch?

De charme van het paviljoen komt ook in waaiervorm. Het is een half paviljoen dat in halve circel tegen een muur of wand staat. Hier kunnen 6 rokers samen staan. Het is ook leuk als een paar paviljoenen in schakel worden geplaatst naast mekaar. Zo bouwen we een steeds grotere capaciteit.

(Schone) lucht voor jou?

Net zoals de Outdoor Rookcabine werkt het paviljoen op natuurlijke ventilatie. De uitgeblazen tabaksrook stijgt en wordt via de speciaal gevormde dakrand en de nok van het paviljoen afgevoerd. De natuurlijk ventilatie doet haar werk.

Het dak heeft ook een regengoot met afwatering via twee staanders.

Het Outdoor SmokingPoint Paviljoen is gemaakt uit aluminium staanders en veiligheidsglas van uitstekende kwaliteit. Zijn we geslepen? Toch wel. Het veiligheidsglas van de dak- en zijwanden is 8mm dik en heel geslepen.

De staanders hebben aluminium profielen met rubber afdichting waarin de glaswanden naadloos zijn gemonteerd. Betekent voor u? Een sterk Paviljoen!

Het onderhoud is miniem. Tijdloze uitstraling een garantie. Het paviljoen komt in elk RAL kleur dat u het mooiste lijkt.

Het SmokingPoint Paviljoen heeft verschillende groottes en biedt zo ruimte aan 10 tot 15 rokers samen. Bekijk hieronder de diverse modellen op gebied van grootte en inrichting.

En vanbinnen?

Wij plaatsen de staande asbak en/of de rooktafel centraal links of rechts in het SmokingPoint Paviljoen. Dit maakt dat de rokers vlot bij de asbakken kunnen. Effectief! Geen peuken meer op de grond. Alles ziet er keurig en verzorgd uit.

Asbak aan de wand of in het midden?

In het midden!

De asbak in het midden is gemonteerd in een frame. Hij is ook beveiligd met een slot. Maar men kan de asbak er makkelijk uitnemen om hem te legen. De Rooktafel en het frame van de asbak zijn van geslepen roestvrij staal en ("geheel gelast"?).

Ontdek hier hun sterke kwaliteit en stoere look! Een afvalcontainer met vlamdovend deksel maakt het geheel af.

Aan de wand!

U kan ook gaan voor de rooktafel met asbak aan de wand gemonteerd. In dat geval kunnen rolstoelgebruikers vlot binnen in het SmokingPoint Paviljoen.

Waar wil u hem hebben?

Het SmokingPoint Paviljoen kunnen wij zowel op bestaande straattegels of op ingegraven betonfundering plaatsen. U kiest het paviljoen dat u het beste en het mooiste vindt. Wij plaatsen het op uw bedrijfsterrein.

Uw bedrijf wordt er schoner van!
Uw mensen worden er blijer van!
U wordt er beter van!

Waar is hij al? Watch and see!

  • Fontys
  • Het Ministerie van Justitie
  • De Provincie Limburg
  • Het Leids Universitair Medisch Centrum
  • Het HAGA Ziekenhuis

Lets go technic!

  • Afmetingen 3450 x 3450 mm (kruislings gemeten)
  • Wanduitvoering 3450 x 1750 mm
  • Dak en zijpanelen uitgevoerd in 10 mm gelaagd veiligheidsglas
  • Het paviljoen kan zowel op ingegraven betonpoeren als op bestaande tegelbestrating worden geplaatst.