Informatie aanvragen Contacteer ons

Rooktafels

De Rosconi Rooktafel Indoor is geslepen!

De Rosconi Rooktafel is geslepen uit edelstaal en straalt klasse uit. U plaatst hem indoor in uw rookruimte. Of outdoor in het SmokingPoint Paviljoen, Rookcabine of ‘vrij' opgesteld.

De Rooktafel is altijd voorzien van een Casadron filter. De filter zuivert de vervuilde rooklucht en blaast zuivere lucht weer de ruimte in. De Casadron Filter staat in het midden van de tafel, tussen de asbakken. Zo staan de rokers dicht bij de filter en blijft geen sigarettenrook in de ruimte hangen. Rokers en niet-rokers op lange termijn tevreden.

Is een Rosconi Rooktafel in orde met de wet?

De wet zegt dat er een afgesloten rookpunt moet zijn. En dat sigarettenlucht de werkenden niet mag hinderen. Dit wordt strenger en strenger gecontroleerd. Boetes lopen hoog op.

Wat is een afgesloten rookpunt?

  • Een rookcabine dichtbij de werkplek is een afgesloten rookpunt. De SmokingPoint Rookcabine is volledig afsluitbaar. De sigarettenrook binnen de cabine wordt gefilterd. Zuivere lucht wordt de werkplek ingeblazen. U bent volledig in orde met de wet.
  • Een afgesloten rookpunt kan ook een open rookruimte zijn (zie indoor of outdoor rookruimtes). Deze rookruimte moet wel groot genoeg zijn voor de groep rokers. En de tabakslucht moet goed worden gefilterd. Ook in dat geval bent u in orde met de wet.

Waar is de rooktafel te vinden?

Pure klasse

Het model SmokingPoint staat op zijn plaats in publieke ruimtes zoals een vliegveld, een station, een hotel, een lobby. Aan deze slimme tafel met scherm kunnen 5 tot 6 personen staan. Het scherm is een soort edelstalen paraplu waaronder de rook wordt opgevangen. Dan treedt de Casadron Filter in werking. De filter maakt de onzuivere lucht zuiver. De atmosfeer is weer schoon en gezond voor iedereen. Pure klasse!

Gezelligheid troef

<bij eerste foto>
Onze ervaring leert ons dat de SmokingPoint Rooktafel heel aantrekkelijk is voor rokers. De sfeer (of atmosfeer) rond de tafel is gezellig en sociaal. Dit maakt dat de rokers gemotiveerd zijn om de tafel te gebruiken. Hiernaast zie je een foto van een SmokingPoint Rooktafel op de luchthaven in Schiphol. Gezonde klasse voor reizigers.

Wil u een SmokingPoint Rooktafel voor buiten, dan leveren wij hem zonder filter en met een asbak in het midden. (zie Outdoor Rooktafels)

Degelijkheid boven alles

<bij tweede foto>
Deze SmokingPoint Rooktafel is gemaakt van edelstaal. De tafel is mooi, hygiënisch en brandveilig. Het tafelblad heeft een diameter van 85 cm en is gemaakt van massief graniet. Er zijn twee ingebouwde roestvrijstalen asbakken. De asbakken sluiten automatisch en kunnen elk ongeveer 450 peuken aan. Het paraplu-vormige scherm met een diameter van 215 cm is gemaakt uit rvs en heeft transparante panelen in sterk acryl. Deze tafel kan vrij of vast worden geplaatst.

U wil hem vast?

De bodemplaat leveren wij compleet met schroefgaten voor makkelijke montage op de vloer.

De filter vraagt een stroomaansluiting. Een geaard stopcontact is voldoende. Aanvoer van stroom kan langs de onderzijde van de bodemplaat, de zijkant van het frame of via een bovenaansluiting vanuit het plafond.

Kies voor een extraatje!

Plaats een billboard met tekst of icoon op het scherm. Twee vliegen in één klap. Commerciële uitstraling en een goede atmosfeer.

U lust het liever light?

De SmokingPoint Light tafel is iets eenvoudiger gemaakt. De basic uitvoering maakt hem ook light in prijs! Kijk op de foto's. De vele modellen maken het leven licht verteerbaar. De tafel is onderaan in roestvrij staal. Het tafelblad is van hittebestendig en krasvast Werzalit, al of niet met ingebouwde asbakken.

De asbakken zijn slim en zelfsluitend. Het light scherm bevat kunstvezel en een brandvertragende coating. Standaard is het tafelscherm heel zichtbaar bedrukt met een vrolijk blauw-wit wolkenmotief. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een scherm met uw eigen ontwerp, logo of tekst.

U lust een eye-catcher?

Het woord ‘roken' staat erop in acht talen. Fumer, Içmek, Smoking, Roken, Fumar, Huma, Rauchen en Ryge.

De light is een lichtgewicht. U verplaatst de tafel heel makkelijk, waar u maar wil. Er zijn ook light versies zonder scherm.

Elektrische aansluiting

De Casadron Filter vraagt stroom. Dit kan via de zijkant van de tafel. Wij leveren een kabelbrug om het snoer veilig en snel naar een stopcontact te leiden.

De SmokingPoint Party Tafel

U bent een feestneus?

De SmokingPoint Party tafel dient voor vlotte en variabele verhuur voor party's of catering. U zal zien dat ook dit model een light prijskaartje heeft. Zonder scherm zet men hem ook heel vaak (gebruikt men hem ook vaak als) in als voordelige en verplaatsbare rooktafel voor binnen een rookruimte. Altijd staat de Casadron filter bij het Party model op een voet. Het blad of klapblad van de tafel kan makkelijk over de filterzuil. (worden geschoven)

U bent een rokkenjager?

Met een tafelrok krijgt onze SmokingPoint Party wel een heel feestelijke en hippe (of trendy) look. Je ziet niks meer van het onderstel. Het onderstel is bedekt met een door u uitgekozen trendy tafelrok. Alles ziet er eens te meer feestelijk en stijlvol uit. En heel persoonlijk!

Dit kan...

  • Met of zonder party scherm.
  • Met het party scherm van uw keuze! Een uitgelezen bedrukking. Een uitgekiend ontwerp.

Dit kan niet...

  • Met ingebouwde asbakken.